Kevään telttavuokraukset

Hyvää alkanutta takatalvea itse kullekin!

Suomen kevät on samaa maata kuin kesäkin. Lyhyt ja vähäluminen. Tämän takia onkin hyvä muistaa kesäjuhlien selviytymispakettimme. Enää ei tarvitse murehtia kampausten sateenkestävyydestä, tai siitä että tuuli muodostaa pöytäliinasta ilmalaivan ja vie pöydän antimet mukanaan maata kiertävälle radalle.

Kauttamme saat taisteluun luonnon voimia vastaan niin pienet- kuin isot juhlateltat, paella-pannun, pöydät ja tuolit, popcorn-koneen ja makkaragrillin. Muuta ei juhliin vieraiden lisäksi enää tarvitsekaan, eikä sää ole hidaste, saati sitten este!

Katso vuokratuotteemme verkkokaupasta. Suuremmissa tilauksissa ota yhteyttä telttavuokraus@jcjarvenpaa.fi niin tehdään sopiva tarjous koko paketista!

Leave a Comment

en_GBEnglish (UK)