Yksityinen: Roskat roskikseen

Järvenpään seudun nuorkauppakamari etsii ympäristövastuullisia yrityksiä.

Hanki yritykselle OMA roska-astia yrityksenne omalla värillä ja logolla muistuttamaan henkilökuntaa ja asiakkaita yrityksen ympäristöarvoista. Ennen toimitus astiat ovat kuukauden ajan esillä Järvenpään katukuvassa

Toukokuun 2019 ajaksi roska-astiat sijoitetaan Järvenpään alueelle yrityksen osoittamaan sopivaan paikkaan. Toukokuun ajan astiat ovat vapaassa käytössä, jolloin tyhjennyksestä huolehtii Järvenpään kaupunki. Toukokuun jälkeen astia toimitetaan yrityksen omaan käyttöön. Astia soveltuu käytettäväksi sisällä ja ulkona.

Projektipäällikkö: Paavo Jääskeläinen (040 744 5894, dp@jcjarvenpaa.fi).

Tilaukset puhelimitse tai sähköpostitse projektipäälliköltä. Voit myös tilata roskakorisi tilauslomakkeella:Tilauslomake

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:

Järvenpään kaupunki

 

fiSuomi