Koulutuksia elokuussa

Debattikoulutus 15.8.

Keski-Uudenmaan nuorkauppakamari ja Järvenpään seudun nuorkauppakamari järjestävät yhdessä debattikoulutuksen Järvenpää talolla 15.8.2018. Kouluttajana on Joose Luukkanen. Mukaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ensin kuunnellaan oppeja ja sitten otetaan kisa.
Sitovat ilmoittautumiset: marja.falenius@gmail.com 7.8. mennessä
Tapahtuma on avoin kaikille Nuorkauppakarilaisille. Koejäsenet ja sellaiseksi haluavat lähtekää mukaan!
No show maksu 20,00e

 

Eväitä oman brändin ja digitaalisen markkinoinnin tehostamiseen 21.8.

Haluatko Digitaalisella markkinoinnilla tuloksia? Oletko kokeillut Facebook-mainontaa, Instagramia tai Googlen maksullisia palveluita? Millaisia tuloksia on tullut?

Kahden tunnin tietoiskusta saat uusia ajatuksia ja eväitä oman brändin ja digitaalisen markkinoinnin tehostamiseen. Pistä yrityksesi tai oman persoonasi digitaalinen sydän sykkimään. Kokonaisuus ratkaisee onnistumisen, eivät yksittäiset some-temput!
Tietoiskun jälkeen ymmärrät digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden ja voit yhdistellä oman bisneksesi osaset toimivaksi.

Illan vetää alan asiantuntija Marja Nousiainen. Hän on valmentaja, puhuja ja yrittäjä : www.marjanousiainen.com ”Kysy mitä vain somesta. Saat AINA vastauksen”

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marjanousiainen/
SlideShare: http://www.slideshare.net/mnousiainen
Twitter: https://twitter.com/FutureMarja
Instagram: https://www.instagram.com/futuremarja/
Pinterest: https://fi.pinterest.com/futuremarja/
Periscope: Futuremarja
Snapchat: Futuremarja
Facebook: https://www.facebook.com/futuremarja

Lisätietoa ja sitoutuvat Ilmoittautumiset 14.8. mennessä osoitteeseen: ipp@jcjarvenpaa.fi
Koulutuspaikkana on Etälä, Mannilantie 34. Tilaisuus on avoinna kaikille aiheesta kiinnostuneille. Jos olet alle 40-vuotias innokas nuori aikuinen, jota kiinnostaa itsensä kehittäminen, Tule samalla tutustumaan Järvenpään Seudun Nuorkauppakamarin toimintaan!