Vuoden Järvenpääläinen

Nyt etsitään Vuoden 2023 järvenpääläistä!

Kuka on ollut merkittävin järvenpääläinen henkilö vuonna 2023? Ketä tulisi muistaa kotikaupunkinsa eteen tehdystä työstä? Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari etsii jälleen Vuoden järvenpääläistä. Valittavalta henkilöltä edellytetään, että hän on osoittanut kykyä parantaa Järvenpään seudun väestön taloudellista, sosiaalista tai henkistä hyvinvointia.

Ehdokasasettelu on avoinna 6.11.-22.11. ja kuka tahansa voi käydä ilmiantamassa oman ehdokkaansa perusteluineen. Valinta tehdään jätettyjen ehdokaskandinaattien pohjalta. Valinnan tekee Järvenpään Seudun Nuorkauppakamarin arvosteluraati.

Vuonna 2022 Vuoden järvenpääläiseksi valittiin Ilmaritorin perustaja Kirsi Janhunen, joka aikailematta Venäjän hyökkäyssodan käynnistyttyä organisoi keräyksen ja käynnisti avustustoiminnan ukrainalaisten pakolaisten auttamiseksi. Vuonna 2021 palkittiin Jäps-ikoni Roope Autio ja vuonna 2020 potkunyrkkeilyn Euroopan- ja Maailmanmestari Akseli Saurama.

Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari on jakanut pitkän perinteen omaavaa Vuoden järvenpääläinen -tunnustusta jo vuodesta 1984 lähtien. Tätä ennen palkinto tunnettiin nimellä yrittäjäpalkinto, joka myönnettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1978.

Jätä oma ehdokkaasi täällä!

Ilmiannon tehneiden  ja uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan Kakkutalo Gilanin 20€ lahjakortti.

en_GBEnglish (UK)