Väistyvä ja tuleva puheenjohtaja

JSNKK:n tinajuhlia vietettiin 8.12.

Kamarivuoden päätösjuhlia meille tutummin tinajuhlia vietettiin taas. Illan kohokohta oli käätyjen vaihto. Vuoden 2023 puheenjohtaja Mikko Lähteelä luovutti perinteisin seremonioin käädyt seuraajalleen Jere Haavistolle! Nyt voi sanoa, että ensi vuosi alkoi virallisesti painamaan uuden pj:n harteilla.

Illan aikana palkittiin myös vuoden aikana ansioituneita kamarilaisia. Palkitut:
Vuoden kansainvälisin Ellen Vikman
Vuoden positiivisin Jere Haavisto
Tahto Salla Niemelä
Vuoden nuorkauppakamarilainen Jere Haavisto

Ja totta kai kovaa kauppaa käytiin “maailman kalleimmasta hatusta”. Jättipotin vei lopulta koalitio Haavisto-Lähteelä.

Jo tässä vaiheessa haluamme kiittää kuluneesta vuodesta! Toki projektit pyörivät edelleen. Jäken Joulupuu-keräys jatkuu 17.12. asti. Entä jos vuorostasi mietit vielä lahjaa pukinkonttiin, tilaa meiltä hittilahja Tuusulanjärven Rundi: https://jcjarvenpaa.fi/kauppa/tuusulanjarven-rundi/

fiSuomi