JSNKK on TourDe Tuusulanjärvi 2023 -tapahtuman yhteistyökumppani!

Tuusulanjärven Rundin hengessä olemme tänä vuonna TourDe Tuusulanjärvi -tapahtuman yhteistyökumppanina!

TourDe Tuusulanjärvi pyöräilytapahtuma järjestetään jo yhdeksättä kertaa ja se pidetään helatorstaina 18.5. Luvassa mukava, koko päivän pyöräseikkailu, pilke silmäkulmassa ja itseään haastaen!

TourDe Tuusulanjärvi on rentohenkinen Social Ride pyöräilytapahtuma, se ei ole kilpailu. Fillarihemmo on jälleen taikonut tarjolle nipun reittejä. On maastoa, gravelia, maantietä, kulttuuria ja nyt uutuutena myös yön yli retki bikepackinghengessä!

Tapahtuma toteutetaan hyväksi havaitulla hybridi-formaatilla, eli tapahtumalla on pääpäivä 18.5. Mutta koska kyseessä on omatoiminen navigointipyöräilytapahtuma, niin osallistuminen ei ole naulattu pääpäivään ja reittejä voi ajaa läpi myöhemminkin.

Reitit tulee olemaan (muutokset mahdollisia);

  • TourDe Jäke MTB 39km
  • TourDe Tuusulanjärvi MTB classic 62km
  • TourDe Tuusulanjärvi MTB all in 96km
  •  TourDe Tuusulanjärvi gravel lyhyt 78km
  •  TourDe Tuusulanjärvi gravel pitkä 140km
  • TourDe Tuusulanjärvi kulttuurireitti 38km
  • TourDe Tuusulanjärvi maantie 135km

Lue lisää www.tourdetuusulanjarvi.fi  ja https://fb.me/e/2pXzUevY

Oletko tutustunut jo Tuusulanjärven Rundiin? Rundi on taktinen korttipeli, jossa kilpaillaan siitä, kuka kiertää Tuusulanjärven nopeimmiten. Pelissä edetään pelaamalla kortteja taktisesti. Liian suuri nopeus kisan alussa kostautuu voimien loppuessa ennen maaliviivaa. Pelin voittaa se, joka fillaroi ensimmäiseksi maaliin. Lue lisää: Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari Esittää – Tuusulanjärven Rundi (jcjarvenpaa.fi)

#tourdetuusulanjärvi2023
#tourdetuusulanjärvimtb2023
#tourdetuusulanjärvimtbgravel2023

fiSuomi