Never Stop Run – tulee jälleen kesäkuussa

Never Stop Run –juoksutapahtuman idea syntyi keväällä 2020 Korona-pandemian aikaansaamana, kun iso osa kesän tapahtumista peruuntui maanlaajuisesti. Kamarissa halusimme luoda sellaisen tapahtuma, joka voitaisiin järjestää täysin poikkeusolosuhteet huomioiden turvallisesti, mutta johon olisi silti mahdollista osallistua kenen tahansa tapahtumasta kiinnostuneen ilman erillisiä henkilömäärärajoituksia.

Tänä vuonna Never Stop Run järjestetään toista kertaa. Tapahtuma toteutetaan kesäkuun toisena viikonloppuna 11.-12.6. Tapahtuma-aikana osallistujat suorittavat oman juoksumatkansa itse määrittelemällään reitillä.  Suoritustyyli on myös vapaa. Matkan voi suorittaa esimerkiksi kaverin kanssa kilpaa juosten tai koko reitin rennosti kävellen. Tulokset omasta suorituksesta ilmoitetaan puhelimeen tai urheilukelloon ladattavan GPS-sovelluksen avulla lähettämällä kuvakaappaus omasta juoksusuorituksesta. Valittavana ovat juoksumatkat 3 km, 5 km, 10 km ja 21 km.

Nevers Stop Run –tapahtuman tavoitteena on saada aktivoitua ihmisiä ja kannustaa heitä liikkumaan. Kyseessä on iloinen liikuntatapahtuma, jolla pyritään lisäämään ihmisten yhteenkuuluvuudenhenkeä ja hyvää mieltä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen ja yritysten kanssa.

Lippuja tapahtumaan myy: www.neverstoprun.fi

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Paavo Jääskeläinen, paavo.jaaskelainen@jci.fi

fiSuomi