Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

1. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa.

2. Järvenpään seudun nuorkauppakamari ry, myöhemmin JSNKK, järjestää arvonnan ylläpitämällään sivullaan/tileillään. Arvontaan osallistuminen on ilmaista.

3. Arvonta suoritetaan arvonnan viimeisestä osallistumispäivästä seuraavan kahden viikon kuluessa.

4. Arvonnan suorittaa JSNKK.

5. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. JSNKK pidättää oikeuden vaihtaa palkinto toiseen vastaavan arvoiseen.

6. Arvonnan päätyttä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti JSNKK:n toimesta. Ellei voittajaa tavoiteta 5:n arkipäivän kuluessa ilmoittamisesta, tai muussa kohtuulisessa ajassa, on JSNKK:lla oikeus arpoa uusi voittaja.

7. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset, tai puutteelliset yhteistiedot, tai palkintoilmoitusta, tai palkintoa ei voi toimittaa voittajalle, ei JSNKK:lla ole velvollisuutta toimittaa palkontoa, tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

8. JSNKK:lla on oikeus julkaista palkinnon voittajan nimi hallinnoimillaan tileillä ja sivustoilla.

9. JSNKK:lla on oikeus poistaa sääntöjen vastainen arvontaan osallistuminen ilman erillistä ilmoitusta.

10. Sääntöjen tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee JSNKK.

11. Osallistumalla arvontaan, henkilö hyväksyy JSNKK:n arvonnan yhteydessä määrittämän ehdot JSNKK:n ja JSNKK:n yhteistyökumppaneiden materiaalin vastaanottamiseen. Materiaalista voi kieltäytyä helposti materiaalin mukana toimitettavalla peruuta-linkillä.

12. JSNKK:n vastuu rajoittuu ainoastaan ilmoitettuun palkintojen määrään ja mahdolliseen arvoon. JSNKK ei vastaa mahdollisista arvontaan osallistumiseen liittyvistä ongelmista.

13. JSNKK:n jäsenet eivät voi osallistua arvontaan.

14. Arvontaan liittyvät tiedot poistetaan arvonnan päätyttyä, tai niin kauan kuin on tarpeen tietojen käsittelyn tarkoituksen toteuttamista varten. Henkilötietoja säilytetään siihen saakka, kunnes kaikki palkinnot on jaettu. 

15. Näiden sääntöjen lukeminen on edellytys arvontaan osallistumiseen.

fiSuomi