Chebici Vesa Rauttu

Pääyhteistyökumppani: Chebici toteuttaa polkupyörähaaveita

Tuusulanjärven Rundi -lautapelin pääyhteistyökumppanina on CHEBICI, Järvenpään parhaiten palveleva pyöräkauppa!   

Oli haaveenasi sitten kiiltävä, virtaviivainen maantiepyörä tai kunnon höykytystä kestävä maastopyörä, Chebicillä pidetään huolta, että saat juuri sitä mitä toivot.   

Yrittäjä Vesa Rauttu on pyörittänyt täyden palvelun pyöräkauppaansa jo yli 60 vuotta.  

“Olen tehnyt tätä koko ikäni. Ajatus oman pyöräkaupan omistamisesta lähti pienen pojan iltarukouksesta enkä oikeastaan osaa sanoa, mistä tuo ajatus tuli mieleeni”, Vesa kertoo.  

Rauttu on halunnut alusta asti hoitaa toimintaa määrätyllä tavalla. “En ole mennyt bisnes vaan palvelu edellä. On mielestäni suuri ero siinä, haluaako vain rahaa vai oikeasti palvella ihmisiä ympärillään”, hän kertoo.  

Kun asiakas saapuu Chebici-liikkeeseen, ensin otetaan selvää kaikista tämän mahdollisista toiveista pyörää koskien. Sen jälkeen asiakas mitataan tarkasti. Pyörä hankitaan täysin näiden lähtökohtien mukaan, vaikka se teettäisi paljon ylimääräistä työtä ja ottaisi kauemmin aikaa. Missään nimessä ei haluta myydä pyörää vain, koska sellainen löytyy valmiina liikkeestä. Rautun mukaan on valitettavan yleistä, että ihmisille myydään esimerkiksi ergonomian kannalta vääränlainen pyörä.  

Pisimmälle vietyä palvelua edustaa Chebicin oma pyörämerkki. “Jo 40 vuotta sitten lähdin mittaamaan ihmisiä ja piirtämään omaa mallistoa. Pyörästä tulee millilleen oikeankokoinen ja asiakas pääsee itse vaikuttamaan designiin. Lähetän tilauksen johonkin neljästä pyörävalmistamosta, jotka kaikki sijaitsevat Italiassa.” Chebici-pyörien laadusta kertoo se, että niillä on voitettu kilpapyöräilyn ja triathlonin kilpailuja niin SM- kuin MM-tasoilla.  

Chebici toimi aluksi Helsingissä, jossa liikkeitä oli parhaimmillaan kolme kappaletta. Viimeiset 40 vuotta yritys on sijainnut Järvenpäässä. Nuorkauppakamaritoiminta on tullut Rautulle hyvin tutuksi vaimonsa Tertun kautta, joka on kamarin Kunniajäsen. Nyt kun vielä kohdalle osui paikallisesti näkyvä ja teemaltaan osuva projekti, haluttiin ehdottomasti lähteä mukaan mahdollistamaan pelin toteutusta.   

 

Minkälaisesta polkupyörästä sinä haaveilet? Tutustu lisää Chebicin palveluihin: https://www.chebici.fi/ 

Tuusulanjärven Rundi lautapeli
Tuusulanjärven Rundin verkkokauppa avautuu pian
fiSuomi