Tuottava Idea -kilpailu on alkanut– ilmoita kisaan enintään kolme vuotta vanha innovaatio!

Suomen Nuorkauppakamarit ry järjestää Tuottava Idea -kilpailun yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä kaikille avoin kilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esille suomalaisia innovaatioita. Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea, joka on enintään kolme vuotta vanha.

Kilpailussa on kolme sarjaa: yhteiskunta-, yritys- ja startup -sarja. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä, pois lukien startup -sarjaan osallistuvat ideat.

Kilpailu on kaksiosainen. Ensimmäisen osan päätteeksi valitaan alueiden voittajat kaikista sarjoista, jonka jälkeen kilpailu jatkuu kansalliseen finaaliin. Kansallisessa finaalissa valitaan yhteensä kolme voittajaa, yksi kustakin sarjasta. Finaalin voittajat saavat globaalia näkyvyyttä – voittajayrityksien logot ja voittava idea pääsevät New York Times Squaren valotaululle. Kansallisten sarjojen voittajat pääsevät myös soittamaan Nasdaq OMX Helsinki -pörssin avauskelloa!

Ota yhteyttä Järvenpään seudun nuorkauppakamarin projektivastaavaan, Tomi Riipiseen: tomi.riipinen@jci.fi. Autamme kaikissa kysymyksissä kilpailuun liittyen sekä olemme apuna hakemuksen tekemisessä.

Kilpailun suojelijana toimii Genelec Oy:n toimitusjohtaja Siamäk Naghian. Naghian kertoo: ”Hyvä idea syntyy uteliaisuudesta, innostuksesta ja tahdosta selviytyä tässä maailmassa ja edesauttaa sen kehitystä. Hyvän idean pohjana tulee olla tahto parantaa maailmaa ei vain itsensä takia vaan koko yhteiskunnan ja luonnon hyväksi. Tämä on ollut yhteiskunnan ja sen sivilisaation yksi keskeisempiä kysymyksiä.”.

Kilpailuaika 1.3.-30.6.2020

Kilpailussa menestyvät yritykset ovat selvillä aluekilpailuissa syyskuussa ja kansallisesti voittajat palkitaan tiistaina 6.10.2020.

Lisätietoja: www.tuottavaidea.fi

fiSuomi