Roskat roskikseen

Järvenpään seudun nuorkauppakamari etsii ympäristövastuullisia yrityksiä.

Hanki yritykselle OMA roska-astia yrityksenne omalla värillä ja logolla muistuttamaan henkilökuntaa ja asiakkaita yrityksen ympäristöarvoista. Ennen toimitus astiat ovat kuukauden ajan esillä Järvenpään katukuvassa

Toukokuun 2019 ajaksi roska-astiat sijoitetaan Järvenpään alueelle yrityksen osoittamaan sopivaan paikkaan. Toukokuun ajan astiat ovat vapaassa käytössä, jolloin tyhjennyksestä huolehtii Järvenpään kaupunki. Toukokuun jälkeen astia toimitetaan yrityksen omaan käyttöön. Astia soveltuu käytettäväksi sisällä ja ulkona.

Projektipäällikkö: Paavo Jääskeläinen (040 744 5894, dp@jcjarvenpaa.fi).

Tilaukset puhelimitse tai sähköpostitse projektipäälliköltä. Voit myös tilata roskakorisi tilauslomakkeella:Tilauslomake

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:

Järvenpään kaupunki

 

Viimeisimmät artikkelit

Vuoden järvenpääläinen 2019

Vuoden järvenpääläinen 2019 ehdokaslomake on julkaistu! Ehdota omaa suosikkiasi perusteiden kera. Tutustu myös Järvenpään seudun nuorkauppakamarin ”Vuoden järvenpääläinen” -sivuun, sekä edellisten vuosien palkittuihin. Vuoden Järvenpääläistä voi ehdottaa 20.11. mennessä.

Vuodesta 1978 on Järvenpään seudun nuorkauppakamari jakanut vuosittain tunnustuspalkinnon yhdistyksen toiminta-alueella olevalle ansioituneelle fyysiselle tai juridiselle henkilölle. Palkinnon saajan valitsee palkintolautakunta. Saajalta edellytetään, että hän on osoittanut kykyä parantaa yhdistyksen toiminta-alueen väestön taloudellista, sosiaalista tai henkistä hyvinvointia.

  1. Twinning-ilmoittautumiset 16.6.2019 mennessä Vastaa
  2. Nuorkauppakamari mukana Järvenpää-päivässä Vastaa
  3. Destia ja K-Supermarket Peltola mukaan Roskat Roskikseen-projektiin Vastaa
  4. Roskat roskikseen Vastaa
  5. Koulutuksia elokuussa Vastaa
  6. 100 hyvää tekoa Järvenpäässä Vastaa
  7. Kevään telttavuokraukset Vastaa
  8. Eero Remes on Vuoden järvenpääläinen 2016! Vastaa
  9. JSNKK tinajuhlat Vastaa