Kesäduunia nuorelle 2017

Kesäduunia nuorelle on Järvenpään seudun nuorkauppakamarin projekti, jonka hyvin verkostoitunut projektitiimi koostuu seitsemästä aktiivisesta nuorkauppakamarilaisesta eri toimialoilta. Projektin tavoitteena on osoittaa, että Järvenpäässä on tarjolla nuorille kesätöitä. Nuorkauppakamari palkkaa neljä 17-20 vuotiasta Järvenpääläistä lukio- tai ammattikouluopiskelijaa kesätöihin kesä- ja heinäkuuksi. Nuoret tulevat työskentelemään yrityksissä ja kotitalouksissa Järvenpään alueella. Alueen yritykset sekä kotitaloudet voivat tilata nuoren työntekijän kesätöihin päiväksi, viikoksi tai vaikkapa kahdeksi kuukaudeksi oman tarpeensa mukaan. Tilaaminen on helppoa, sillä yrittäjä voi tilata työn palveluna suoraan Nuorkauppakamarilta tarvitsematta miettiä työnantajamaksuja.

Kesätyö on nuorelle erinomainen mahdollisuus saada käytännön kokemusta työelämästä ja verkostoitua eri toimialojen yrittäjiin. Kaikesta työkokemuksesta on hyötyä! Samalla paikalliset yrittäjät tutustuvat tulevaisuuden tekijöihin sekä saavat merkittävää apua kesän kiireeseen. Tämä projekti auttaa nuoria työllistymään sekä mahdollistaa työntekijän ottamisen sellaisille työnantajille, joilla ei muuten olisi tarjota kesätyöntekijälle työtä koko kesäksi.

Nuoret ovat varattavissa töihin välillä 5.6.-11.8.2017. Viikonloppuvaraukset ainoastaan puhelimitse (Paavo Jääskeläinen, 040 744 5894).

Myös Järvenpään alueella sijaitsevat kotitaloudet voivat varata itselleen kesätyöntekijän kauttamme. Työstä voi hakea kotitalousvähennystä, sillä kuulumme ennakkoperintärekisteriin. Työn hinta yrityksille on 130 €/päivä (alv 0%) ja kotitalouksille 130 €/päivä (sisältää arvonlisäveron). Päivän aikana nuori tekee 8h työpäivän.

Tutustu projektin sivuihin osoitteessa http://www.duunianuorelle.fi ja Facebook-sivuun osoitteessa https://www.facebook.com/duunianuorelle/.