Koulutuksia elokuussa

Debattikoulutus 15.8.

Keski-Uudenmaan nuorkauppakamari ja Järvenpään seudun nuorkauppakamari järjestävät yhdessä debattikoulutuksen Järvenpää talolla 15.8.2018. Kouluttajana on Joose Luukkanen. Mukaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ensin kuunnellaan oppeja ja sitten otetaan kisa.
Sitovat ilmoittautumiset: marja.falenius@gmail.com 7.8. mennessä
Tapahtuma on avoin kaikille Nuorkauppakarilaisille. Koejäsenet ja sellaiseksi haluavat lähtekää mukaan!
No show maksu 20,00e

 

Eväitä oman brändin ja digitaalisen markkinoinnin tehostamiseen 21.8.

Haluatko Digitaalisella markkinoinnilla tuloksia? Oletko kokeillut Facebook-mainontaa, Instagramia tai Googlen maksullisia palveluita? Millaisia tuloksia on tullut?

Kahden tunnin tietoiskusta saat uusia ajatuksia ja eväitä oman brändin ja digitaalisen markkinoinnin tehostamiseen. Pistä yrityksesi tai oman persoonasi digitaalinen sydän sykkimään. Kokonaisuus ratkaisee onnistumisen, eivät yksittäiset some-temput!
Tietoiskun jälkeen ymmärrät digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuden ja voit yhdistellä oman bisneksesi osaset toimivaksi.

Illan vetää alan asiantuntija Marja Nousiainen. Hän on valmentaja, puhuja ja yrittäjä : www.marjanousiainen.com ”Kysy mitä vain somesta. Saat AINA vastauksen”

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marjanousiainen/
SlideShare: http://www.slideshare.net/mnousiainen
Twitter: https://twitter.com/FutureMarja
Instagram: https://www.instagram.com/futuremarja/
Pinterest: https://fi.pinterest.com/futuremarja/
Periscope: Futuremarja
Snapchat: Futuremarja
Facebook: https://www.facebook.com/futuremarja

Lisätietoa ja sitoutuvat Ilmoittautumiset 14.8. mennessä osoitteeseen: ipp@jcjarvenpaa.fi
Koulutuspaikkana on Etälä, Mannilantie 34. Tilaisuus on avoinna kaikille aiheesta kiinnostuneille. Jos olet alle 40-vuotias innokas nuori aikuinen, jota kiinnostaa itsensä kehittäminen, Tule samalla tutustumaan Järvenpään Seudun Nuorkauppakamarin toimintaan!

 

Kevään telttavuokraukset

Hyvää alkanutta takatalvea itse kullekin!

Suomen kevät on samaa maata kuin kesäkin. Lyhyt ja vähäluminen. Tämän takia onkin hyvä muistaa kesäjuhlien selviytymispakettimme. Enää ei tarvitse murehtia kampausten sateenkestävyydestä, tai siitä että tuuli muodostaa pöytäliinasta ilmalaivan ja vie pöydän antimet mukanaan maata kiertävälle radalle.

Kauttamme saat taisteluun luonnon voimia vastaan niin pienet- kuin isot juhlateltat, paella-pannun, pöydät ja tuolit, popcorn-koneen ja makkaragrillin. Muuta ei juhliin vieraiden lisäksi enää tarvitsekaan, eikä sää ole hidaste, saati sitten este!

Katso vuokratuotteemme verkkokaupasta. Suuremmissa tilauksissa ota yhteyttä telttavuokraus@jcjarvenpaa.fi niin tehdään sopiva tarjous koko paketista!

Eero Remes on Vuoden järvenpääläinen 2016!

Joulupuu-keräyksen päätöstilaisuus pidettiin tänään Osuuspankissa ja samalla Vuoden järvenpääläiseksi nimettiin Eero Remes. Tämä nuori järvenpääläinen on urheilun maailmassa upeasti menestynyt ja tuonut koko Suomelle mainetta. Eero on enduromoottoripyöräilyn kaksinkertainen maailmanmestari ja motocrossin moninkertainen SM-mitalisti. Lämpimät onnittelut!

Vuoden järvenpääläinen

Eero Remes on vuoden järvenpääläinen

Uusi verkkosivusto

Hei

Tämä on Järvenpään Seudun Nuorkauppakamarin (JSNKK) uusi kotisivu. Sivusto siirtyy vaiheittain uudelle alustalle ja voi olla, että kaikkea tietoa ei ole vielä saatavilla. Mikäli jotain oleellista puuttuu, älä arastele ottaa yhteyttä. Lisäksi voit tarkastaa olisiko etsimäsi tieto saatavilla Facebook sivuillamme.