Kevään telttavuokraukset

Hyvää alkanutta takatalvea itse kullekin!

Suomen kevät on samaa maata kuin kesäkin. Lyhyt ja vähäluminen. Tämän takia onkin hyvä muistaa kesäjuhlien selviytymispakettimme. Enää ei tarvitse murehtia kampausten sateenkestävyydestä, tai siitä että tuuli muodostaa pöytäliinasta ilmalaivan ja vie pöydän antimet mukanaan maata kiertävälle radalle.

Kauttamme saat taisteluun luonnon voimia vastaan niin pienet- kuin isot juhlateltat, paella-pannun, pöydät ja tuolit, popcorn-koneen ja makkaragrillin. Muuta ei juhliin vieraiden lisäksi enää tarvitsekaan, eikä sää ole hidaste, saati sitten este!

Katso vuokratuotteemme verkkokaupasta. Suuremmissa tilauksissa ota yhteyttä telttavuokraus@jcjarvenpaa.fi niin tehdään sopiva tarjous koko paketista!

Eero Remes on Vuoden järvenpääläinen 2016!

Joulupuu-keräyksen päätöstilaisuus pidettiin tänään Osuuspankissa ja samalla Vuoden järvenpääläiseksi nimettiin Eero Remes. Tämä nuori järvenpääläinen on urheilun maailmassa upeasti menestynyt ja tuonut koko Suomelle mainetta. Eero on enduromoottoripyöräilyn kaksinkertainen maailmanmestari ja motocrossin moninkertainen SM-mitalisti. Lämpimät onnittelut!

Vuoden järvenpääläinen

Eero Remes on vuoden järvenpääläinen

Uusi verkkosivusto

Hei

Tämä on Järvenpään Seudun Nuorkauppakamarin (JSNKK) uusi kotisivu. Sivusto siirtyy vaiheittain uudelle alustalle ja voi olla, että kaikkea tietoa ei ole vielä saatavilla. Mikäli jotain oleellista puuttuu, älä arastele ottaa yhteyttä. Lisäksi voit tarkastaa olisiko etsimäsi tieto saatavilla Facebook sivuillamme.